Vi har varit i branschen sedan 1980

och har under dessa år samlat på oss en gedigen kunskap och erfarenhet inom vårat område och noggrant följt utvecklingen gällande material och byggteknik.

Efter alla dessa år tycker vi fortfarande att det är kul att gå till jobbet och det tror vi är en av många förutsättningar för att det ska bli ett bra resultat i slutänden.

Vi tycker det är kul och utmanande att lösa problem och blir anlitade där andra företag säger nej, vi kan ju inte trolla men så länge det är tekniskt möjligt går allt det att lösa.

Från idé till verklighet är något vi står för och vill att du som kund ska känna dig trygg med.

Vi utformar offerten så att du tydligt ser vad som ingår och inte.
Vi lämnar alltid ett fast pris så det inte kommer några överraskningar när fakturan kommer och vi lämnar alltid fasta tidsplaner.

 

 

Vi jobbar idag uteslutande med lokaler och bygger om till attraktiva lägenheter i och med detta har vi stor erfarenhet av hela byggprocessen där vi gör allt från projektering, ritningar, byggnation till färdigt möblerade och inredda lägenheter.
Vi tar dock på oss kunduppdrag i mån av tid.

Vi jobbar som totalentreprenör och det innebär att vi samordnar och tillhandahåller alla olika yrkeskategorier så att du som kund endast behöver ha en kontaktperson.

Hantverksbranschen har sedan länge ett skamfilat ryckte tex: otrevliga, inte passar tider och drar ut på tidsplanen och i värsta fall aldrig blir klara och mycket slarv. Vi vill med vårat företag bevisa att det fortfarande finns seriösa företag kvar och som går att lita på. Tre ord som vi tycker är viktiga att sträva efter:

 

 

 

Bemötande

Att bemöta kunden som man själv vill bli bemött. Kommunikation är A och O i kommunikation med kunden använder vi ett språk du förstår och inte bara byggtermer. Att tänka på att du jobbar i någons hem.

Kvalité

Att följa byggnormer och föreskrifter. Att bara använda godkända material. Att inte tumma på kvalité för att tjäna tid. Att ha kommunikation med alla inblandade yrkesgrupper. Att ha löpande kommunikation med kunden. Att hela tiden ha rent och ordning på arbetsplatsen.

Tider

Att alltid passa tider. Att alltid hålla tidsplanen Det kan alltid bli förseningar av olika anledningar, tex leveransproblem eller tekniska problem som man inte kan förutse men oavsett vilka så meddela alltid kunden i god tid.

Ombilda lokal till bostad 

Vi jobbar nästan uteslutande med att köpa lokaler av bostadsrättsföreningar för att sedan i egen regi bygga om till bostäder. Många ser det som ett omfattande och krävande jobb men vi ser det som en utmaning och ett jobb där man många gånger får komma på nya och kreativa lösningar.

Att ombilda lokal till bostad är därför vår huvudsakliga syssla.

Vi tar även på oss kundjobb till privatpersoner i form av renovering och tillbyggnad. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.